Information om alla våra evenemang som rör Live på bio, teater, stand-up etcetera finner ni på www.ticketmaster.se

Obs! Biljetter säljs endast online via Ticketmaster. 

ERIC CLAPTON: ACROSS 24 NIGHTS

Den legendariska konsertfilmen Across 24 Nights med Eric Clapton är ett måste för alla fans. Nu kan vi presentera en nyrestaurerad version som visas exklusivt på bio. Premiär 17 maj.

Under åren 1990 och 1991 spelade Eric Clapton en rad konsertkvällar på Royal Albert Hall i London som resulterade i Claptons femte livealbum ”24 Nights”. På konserterna skiftade han låtlistorna, musikerna på scen och hade fantastiska gästartister som Phil Collins och bluesmusikerna Albert Collins och Buddy Guy med sig.

Över 30 år senare kan Live på bio nu presentera en nyrestaurerad konsertfilm med sammanlagt 17 låtar som samlar de bästa framträdandena från konserterna i ”24 Nights”.

Unika versioner av hits som ”Wonderful Tonight”, ”Layla”, ”White Room” och ”Knockin’ on Heaven’s Door” framförs av Clapton med uppbackning av bandet eller National Philharmonic Orchestra, i framträdanden som blivit legendariska för alla Eric Clapton-fans. Låtarna är plockade från originalinspelningar och remastrade för den ultimata biografupplevelsen.

KÖP ERA BILJETTER HÄR  https://www.ticketmaster.se/event/eric-clapton-across-24-nights-biljetter/644311

Metropolitan Opera – Säsong 2023-​2024

Boxholms Folkets hus återkommer efter sommaren om vilka livesändningar som är aktuella på vår bioduk.